Terbaru Sofware Auto Komen Facebook Page

sofware auto komen facebook page

Terbaru sofware auto komen facebook page yang dikenali sebagai Sofware Auto Pm kini boleh didapatkan terus melalui website berikut bot.andter.com . Aplikasi facebook auto komen ini merupakan salah satu projek aplikasi yang dibangunkan oleh salah seorang usahawan internet Malaysia, CEO Aztetic dan Jootawan iaitu tuan Ammar Zahar.

 

Sofware auto komen facebook yang dikenali sebagai auto pm ini bukanlah aplikasi pertama yang dibangunkan untuk pemilik-pemilik bisnes di facebook. Tetapi aplikasi sofware auto komen yang dibangunkan oleh tuan Ammar Zahar ini adalah yang terbaik dan telah mendapatkan kelulusan dari facebook itu sendiri untuk digunakan.

 

Kelebihan Sofware Auto Komen Facebook Page

Antara ciri-ciri menarik sofware auto komen facebook page ini :-

  1. Tidak perlu download dan install ke pc anda,anda boleh saja terus gunakan sofware ini sebaik mendapat akses selepas mendapatkan sofware ini secara sah kerana ianya bersifat web base.
  2. Mudah untuk digunakan, dan tidak terlalu banyak step yang perlu dilakukan. Tutorial juga disediakan.
  3. Sofware ini mampu membalas komen dan pm prospek dalam masa sepantas 10 saat.
  4. Unlimited post. Ya sofware ini anda boleh gunakan untuk seberapa banyak post yang anda mahu ianya bekerja untuk anda.
  5. Satu lesen, anda boleh gunakan untuk seberapa banyak facebook page milik anda,jika ada 1000 page, maka anda boleh gunakan untuk 1000 page anda tersebut.
  6. Sofware ini juga boleh mengesan seberapa banyak “keyword” yang anda setkan.
  7. Boleh digunakan melalui smartphone.

Apa Lagi Yang Menarik Tentang Sofware Auto Komen Facebook Ammar Zahar Berbanding Sofware Auto Komen Facebook Yang Lain?

Apa yang saya sendiri perhatikan berdasarkan pengalaman menggunakan sendiri beberapa sofware auto komen ni, ada beberapa kelebihan yang terdapat pada sofware auto komen atau lebih tepat lagi sofware auto pm ammar zahar yang menarik perhatian saya iaitu ;-

  • Selain sofware ini mampu membalas komen pada facebook page secara pantas ( kurang dari 10 saat untuk 1 komen), ianya juga akan terus menghantar mesej ke inbox prospek. Dengan ini akan meningkatkan lagi keyakinan prospek untuk terus berurusan dengan anda. Kiranya prospek anda akan dapat “double notification”, seterusnya menjadikan mesej anda mendapat lebih perhatian berbanding mesej-mesej lain.
  • Viral!! Ya inilah salah satu kelebihan yang paling mengujakan. Setiap post pada page facebook anda yang mempunyai engangment dan respon yang pantas akan lebih mudah viral. Bagi player fb ads, ini adalah sofware yang pasti membantu meningkatkan jumlah reached.

 

Testimoni Pengguna

 

sofware auto komen facebook page 1

Kekurangan Sofware Auto Komen Facebook Page

Setiap kelebihan pasti akan ada kekurangan. Dan bagi sofware auto komen pm fb page ini, oleh kerana ianya sofware yang berfungsi bersama-sama facebook maka akan terdapat kerumitan yang akan timbul kelak. Apabila jumlah penguna sofware yang ramai, peraturan-peraturan penggunaan dan jumlah pengguna juga mungkin akan di hadkan bagi menggelakkan pelanggaran peraturan-peraturan yang telah ditetapkan oleh pihak facebook itu sendiri.

 

Bagaimana untuk dapatkan sofware auto komen facebook?

Anda boleh dapatkan segera sofware ini terus dari website berikut bot.ander.com . Sekiranya anda tidak dapat melayari website tersebut berkemungkinan besar ianya telah dihadkan atau ditutup kepada umum.

Loading

About Junaidy Jaimi 68 Articles
Suka minum kopi sambil lepak dan buat kerja depan monitor. Tak suka pergi meeting. Jangan pisahkan aku dengan internet. Sangat membosankan, kecuali korang minat tentang internet marketing. Hidup ini singkat, sentiasa buat yang terbaik. Menulis untuk diri sendiri dan orang yang nak baca. Aku harap ianya bagi manfaat pada hidup korang. Sentiasa bersyukur, jangan takburrrrz. Jangan serius sangat. Enjoy :D

2 Comments

Leave a Reply