Strategi Meroket Jualan :Bagaimana Tingkatkan Jualan Tanpa Guna Fb Ads ?

Pernah dengar tentang strategi meroket jualan? Jika anda berminat nak belajar bagaimana nak tingkatkan jualan tanpa Fb Ads dan zero cost tanpa sentuh langsung duit untuk iklan fb ads, Strategi Meroket JualanĀ adalah salah satu cara terbaik terutamanya untuk newbie yang masih baru dalam bisnes dan pemasaran online. Strategi ini telah di rangka oleh tuan Hafizi Zain.

 

Strategi Meroket Jualan Tanpa Fb Ads

Jangan baca panduan ini jika anda mengharapkan sesuatu yang baru dan teknik-teknik yang advance. Pasti anda kecewa.

Tiada magik dan tiada perkara baru yang di kongsikan dalam strategi meroket jualan ini. Serius!

 

Tapi strategi ini pasti akan menyelamatkan ratusan malah ribuan duit anda untuk kos pemasaran online dengan fb ads. Itu pasti.

 

Kebanyakanya perkara asas, cuma ramai yang tak ambik kisah dan praktik betul-betul.. sebab terlalu taksub sangat nak kejar ilmu tahap tinggi.. sampai kesudah tak da tindakan. (Termasuklah diri saya sendiri…hahaha)

 

5 Strategi Meroket Jualan

Apa yang terkandung dalam startegi ni, tuan Hafizi Zain terangkan 5 topik penting bagaimana beliau rangka pemasaran online tanpa fb ads dan zero cost yang boleh diikut oleh orang-orang baru yang langsung tidak pernah belajar dan tahu selok-belok dalam bisnes dan pemasaran online.

 

1.Strategi Gerilla Marketing

Teknik marketing menggunakan facebook,tanpa kos dan tanpa guna fb ads

 

2.7 Step Dalam #MeroketJualan

Dalam strategi ni tuan Hafizi Zain terangkan bagaimana nak tingkatkan jualan dan kembangkan rangkaian

 

3.Strategi Menjual Tanpa Menjual

Faham ke faham?? šŸ˜€ Ā Teknik ni akan berkongsi bagaimana menjual dengan cara soft selling. Cara yang lebih friendly di media sosial facebook terutama jika menjual di facebook profile tanpa nampak sangat nak menjual. Anda sendiri pasti muakan kalau kerap kali nampak posting menjual dari rakan facebook anda.

 

Dalam ini ada dikongsikan idea-idea bagimana tuan Hafizi Zain buat ayat jualan tanpa nampak pun kita sedang menjual a.k.a soft selling.

 

4.Teknik Mengenal Pasti Lubuk-Lubuk Sasaran

Supaya lebih mudah untuk anda mendapatkan jualan, bukankah lebih mudah menjual kepada mereka yang kita sudah tahu perlukan produk kita? Berbanding kita menjual ditempat yang tiada seorang pun yang perlukan produk kita?. Jadi dalam strategi ni anda juga akan dikongsikan bagaimana cara sebenar nak tahu lubuk-lubuk customer yang berpotensi untuk membeli produk kita..

 

5.Teknik Closing Gaya #Meroket

Ni adalah jurus terpenting yang tuan Hafizi Zain kongsikan kepada mentee beliau dalam OBAC yang mana 8 daripada 20 mentee beliau berjaya menghasilkan jualan tertinggi ribuan ringgit dalam masa 6 minggu (masuk carta top 10)

 

strategi meroket jualan
Strategi meroket jualan

 

Bonus Tambahan

Untuk melengkapkan strategi meroket jualan ini juga, ada 4 bonus tambahan lagi disediakan khas untuk pembeli ebook strategi meroket jualan klik sini untuk maklumat lanjut

 

P/s: Harga panduan ini juga bakal dinaikan pada 09 Mac 2017.

Loading

About Junaidy Jaimi 68 Articles
Suka minum kopi sambil lepak dan buat kerja depan monitor. Tak suka pergi meeting. Jangan pisahkan aku dengan internet. Sangat membosankan, kecuali korang minat tentang internet marketing. Hidup ini singkat, sentiasa buat yang terbaik. Menulis untuk diri sendiri dan orang yang nak baca. Aku harap ianya bagi manfaat pada hidup korang. Sentiasa bersyukur, jangan takburrrrz. Jangan serius sangat. Enjoy :D

5 Comments

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Jangan Guna Facebook Ads Kalau Tak Nak Rugi - JunaidyJaimi.Com
  2. 5 Idea Tingkatkan Reached Facebook Page

Leave a Reply