Peluang Pendapatan Pasif Ejen Affiliate Simple Hijab

Feliciti Basic Simple Hijab
Feliciti Basic Simple Hijab

Peluang pendatan pasif ejen affiliate Simple Hijab dibuka bermula dari bulan Julai 2015 sehingga pertengahan September 2015. Sekiranya anda tidak ingin terlepas peluang ini anda boleh daftar sebagai ejen affiliate simple Hijab melalui link berikut daftar ejen

Peluang Pendapatan Pasif Ejen Affiliate Simple Hijab

Hanya perlu ajak rakan anda mendaftar sebagai ejen affiliate simple Hijab menerusi link affiliate khas anda yang anda akan dapat bila mendaftar disini.

 

Sekiranya rakan anda yang mendaftar tadi berjaya membuat jualan, anda turut menerima komisen sebanyak 5% bergantung kepada harga produk yang berjaya di jual oleh rakan ejen affiliate anda.

Sedikit informasi mengenai Simple Hijab

Simple Hijab telah mula beroperasi secara online menerusi facebook dan instagram sejak 2014. Memiliki pengikut lebih daripada 1,100,000 Likes halaman Facebook dan 140,000 Instagram. Produk Simple Hijab juga telah menembusi negara seperti Brunei dan Singapura.

Peluang Pendapatan Pasif Ejen Affiliate Simple Hijab
Peluang Pendapatan Pasif Ejen Affiliate Simple Hijab

Produk Simple Hijab

Produk-produk Simple Hijab terbahagi kepada 2. Iaitu pakej Simple Hijab Exclusive Shawl dan Feliciti Basic 

 

Feliciti Basic – Ciri-ciri produk

 • Ianya diperbuat dengan kualiti yang sangat tinggi, tetapi sangat berpatutan.
 • Hanya perlu mengenakan sedikit pin dan sangat mudah di pakai.
 • Jenis: Double Loop Shawl Segera
 • Bahan: Fine Bukan besi Moss Crepe
 • Harga: RM49
 • Warna: Pelbagai pilihan
Feliciti Basic Simple Hijab
Feliciti Basic Simple Hijab

Simple Hijab Exclusve Shawl- Ciri-ciri produk

 • Selendang: berkualiti tinggi bergemerlapan chiffon crepe
 • Kerongsang: penjelmaan diperbuat daripada tembaga, bersalut dengan warna emas & Swarovsky kristal rhinestones
 • Harga: RM129
 • Warna: Pelbagai Pilihan
Simple Hijab Exclusive Shawl
Simple Hijab Exclusive Shawl

 

 

Kelebihan Mendaftar Sebagai Ejen Affiliate Simple Hijab

 1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
 2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
 3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
 4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
 5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
 6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.
 7. Pendapatan pasif dengan ajak rakan anda sebagai ejen affiliate Simple Hijab, dan anda akan dibayar komisen sebanyak 5% bergantung kepada harga produk setiap kali ejen yang mendaftar melalui anda berjaya membuat jualan.

 

Kesimpulan

Produk shawl ini, adalah merupakan antara produk yang mendapat permintaan dan jualan tertinggi secara online. Anda lihat sahaja di group-group facebook. Ini adalah peluang terbaik untuk anda menjana pendapatan tanpa sebarang kos. Apa yang lebih menarik, anda juga berpeluang menjana pendapatan pasif  melalui jualan yang terhasil melalui ejen affiliate yang mendaftar dengan anda.

Rebut peluang ini daftar segera melalui link berikut Ejen Affiliate Simple Hijab sebelum pertengahan September 2015 pendaftaran ini akan ditutup.

Loading

About Junaidy Jaimi 68 Articles
Suka minum kopi sambil lepak dan buat kerja depan monitor. Tak suka pergi meeting. Jangan pisahkan aku dengan internet. Sangat membosankan, kecuali korang minat tentang internet marketing. Hidup ini singkat, sentiasa buat yang terbaik. Menulis untuk diri sendiri dan orang yang nak baca. Aku harap ianya bagi manfaat pada hidup korang. Sentiasa bersyukur, jangan takburrrrz. Jangan serius sangat. Enjoy :D

6 Comments

Leave a Reply