Komisen Pertama Income Dari Uber Guna Teknik Rahsia Uber

Income Dari Uber

Disebabkan ramai yang nak tahu income dari uber dengan teknik rahsia uber yang telah di terbitkan oleh Tuan Nik Razman Nik Daud sama ada benar-benar boleh menjana pendapatan dengan uber tanpa menjadi pemandu uber, pada kali ini saya akan kongsikan serba sedikit pengalaman dan income dari uber yang telah saya perolehi bagi membuktikan teknik rahsia uber sememangnya terbukti boleh diguna pakai.

 

Untuk pengatahuan rakan-rakan pembaca, saya sendiri telah pun mendapatkan ebook rahsia uber ini bagi mengetahui sendiri apakah teknik dan rahsia sebenarnya  yang ingin di sampaikan oleh Tuan Nik Razman Nik Daud, bagaimana untuk menjana income dari uber tanpa perlu menjadi pemandu uber. Dan apakah benar boleh menjana pendapatan tanpa perlu memandu Uber?

 

ebook rahsia uber
Saya sendiri telah mendapatkan ebook rahsia uber

 

Cara menjana income dengan uber melalui pendedahan yang dikongsikan dalam rahsia uber ialah dengan mendaftar sebagai uber patner dan mengajak sesiapa sahaja yang layak untuk mendaftar dan menjana pendapatan melalui uber sebagai pemandu uber.

 

Melalui uber patner, anda hanya perlu mendaftar secara percuma secara online melalui uber patner.

Ingat disini anda tidak perlu untuk menjadi pemandu, kiranya anda mendaftar sebagai salah seorang ejen yang membantu mempromosikan Uber kepada mereka yang berminat untuk menjadi pemandu Uber.  

 

Baca juga : Panduan Mudah Mendaftar Sebagai Pemandu Uber

 

Sebelum anda boleh mendaftar, anda dikehendaki terlebih dahulu memuat turun aplikasi UberDost ke smartphone anda.

 

Seterusnya buka aplikasi UberDost pada smartphone anda, dan ikuti arahan dan langkah-langkah seterusnya.

 

Selepas  berjaya membuat pendaftaran, anda akan menerima link khas. Link tersebut  untuk tujuan anda daftarkan sama ada rakan atau sesiapa sahaja yang berminat untuk mendaftar sebagai pemandu uber dengan percuma.

 

 

Komisen Uber Patner

Jumlah komisen pula akan berubah mengikut budi bicara dari pihak Uber itu sendiri. Jika sebelum ini komisen untuk satu orang yang berjaya di daftarkan ialah RM250, sekarang komisen Uber bertambah menjadi RM300 untuk setiap satu pendaftaran yang berjaya anda daftarkan.

Pendapatan Melalui Uber
Komisen untuk setiap ahli baru yang berjaya di daftarkan, pihak Uber akan memberikan komisen sebanyak RM300 untuk setiap satu pendaftaran

Perlu di ingat, selepas anda berjaya mendaftarkan ahli baru, ahli baru tersebut perlu mengikut beberapa syarat yang ditetapkan oleh pihak Uber. Setelah ahli baru tadi berjaya menamatkan 25 trip pemanduan, barulah anda akan mendapat komisen sebanyak RM300.

 

 

Bilakah Income Uber Akan Di Bayar?

Komisen Uber pada kebiasaanya akan di bayar terus ke akaun ahli pada setiap hari rabu setiap minggu.

 

Ini Pula Pandangan Saya

Secara jujurnya, untuk mencapai income melalui uber melalui teknik rahsia uber tidaklah semuda apa yang dikongsikan oleh Tuan Nik Razman Nik Daud.  Namun jika anda boleh ikut langkah-langkah yang ditunjukan dalam teknik rahsia uber tersebut dan anda seorang yang tidak mudah berputus asa, tidak mustahil anda juga boleh mencipta income uber yang lumayan seperti mereka-mereka yang telah Berjaya mendapatkan komisen yang lumayan dengan uber ini.

 

Sekiranya anda serius ingin menjana pendapatan melalui uber, tanpa perlu menjadi pemandu uber, dapatkan teknik Rahsia Uber kerana di dalam panduan tersebut, lengkap ditunjukan step by step dari mula pendaftaran sehinggalah cara-cara  bagaimana untuk menjalankan bisnes uber ini hanya melalui smartphone anda.

Loading

About Junaidy Jaimi 68 Articles
Suka minum kopi sambil lepak dan buat kerja depan monitor. Tak suka pergi meeting. Jangan pisahkan aku dengan internet. Sangat membosankan, kecuali korang minat tentang internet marketing. Hidup ini singkat, sentiasa buat yang terbaik. Menulis untuk diri sendiri dan orang yang nak baca. Aku harap ianya bagi manfaat pada hidup korang. Sentiasa bersyukur, jangan takburrrrz. Jangan serius sangat. Enjoy :D

24 Comments

  1. Saya pernah tengok landing page uber tu.

    Tapi saya sangsi dengan ruangan testimoni tu, sebab saya pernah nampak gambar-gambar yang digunakan tu pada site stockphoto sebelum ni.

    Hmm. Tak tau la nak cakap.

  2. Saya berminat nak dapatkan ebook teknik rahsia uber.. Boleh email kepada saya cara untuk dapatkan ebook tersebut? Terima kasih..

1 Trackback / Pingback

  1. Tips Bagaimana Cara Pantas Dapatkan Akaun Google Adsense Full Account - JunaidyJaimi.Com

Leave a Reply