RM1164 Dijana Dalam Masa 3 Hari Hanya Kerana Daftar Email Percuma Di NiagaAffiliate

affiliate-pay-perlead-niagaaffiliate
Affiliate Pay PerLead NiagaAffiliate Cecah Komisen RM1164 Hanya 3 Hari

Ya, setakat post ini ditulis pada 4 Ogos 2015 jam 9:23am sebanyak RM1164 dijana dalam masa 3 hari hanya kerana daftar email percuma di NiagaAffiliate. Untuk statistik terkini komisen yang terhasil anda boleh lihat dengan tekan disini

 

affiliate-pay-perlead-niagaaffiliate
Affiliate Pay PerLead NiagaAffiliate Cecah Komisen RM1164 Hanya 3 Hari

Pay Perlead NiagaAffiliate

Untuk makluman anda, program ini dikenali sebagai affiliate pay perlead (PPL) yang dibawakan oleh NiagaAffiliate.

Apa Itu Program Affiliate Pay Perlead (PPL)

Affiliate pay per lead adalah satu cabang affiliate paling mudah untuk mereka yang masih baru dalam perniagaan internet untuk menjana pendapatan.

Anda tidak perlu menjual produk, atau mempromosikan apa-apa produk berbayar. Tugas anda hanya perlu ajak seramai mungkin mereka yang berminat untuk daftarkan email mereka bagi mendapatkan produk percuma yang disediakan oleh owner melalui link affiliate anda.

Contoh link affiliate http://www.niagaaffiliate.com/hop.php?ref=USERNAME-ANDA

Selalunya produk percuma ini berbentuk produk digital seperti panduan dalam bentuk ebook/pdf, audio ataupun video yang mana boleh didownload terus.

Mungkin anda pernah mendengar tentang “money in the list”. Bagi usahawan online, aset paling berharga bagi mereka adalah list atau juga dikenali sebagai database.

List atau database ini mengandungi maklumat seperti, senarai nama,email,nombor telefon ataupun alamat.

Semakin besar jumlah list (senarai email) yang mereka ada, semakin cerah peluang untuk mereka menjana pendapatan yang lumayan secara berulang-ulang. Sebab itu mereka sanggup untuk membayar ahlinya RM0.50 – RM3.00 semata-mata untuk satu email yang diperolehi.

9 Kelebihan Affiliate Pay PerLead NiagaAffiliate

Berbeza dengan program affiliate (PPL) yang mungkin anda pernah sertai, ahli yang menyertai program affiliate pay perlead NiagaAffiliate akan memperolehi kelebihan seperti berikut :

  1. Pendaftaran PERCUMA
  2. Tidak perlu membina produk sendiri
  3. Tidak perlu modal untuk bermula
  4. Komisyen tinggi
  5. Pelan yang fleksibel
  6. Syarat yang tidak ketat, tiada minimum payout
  7. Group support turut disediakan bagi tujuan membantu ahli
  8. Ahli turut mendapat website promosi khas yang siap dengan maklumat nama anda, gambar dan nombor telefon anda. Seakan-akan program ini dikendalikan oleh anda sendiri woww.
  9. Owner yang dipercayai dan tidak pernah gagal membayar komisen ahli.

Bagaimana untuk menyertai Affiliate Pay Perlead NiagaAffiliate?

Anda hanya perlu daftar secara PERCUMA. Tekan disini untuk daftar.

Setiap kali anda yang berjaya mendaftarkan ahli baru menerusi link affiliate khas anda, akan di bayar RM1.00 – RM1.50 untuk 1 pendaftaran. Bermakna jika ada 10 pendaftaran melalui link affiliate anda, maka akan sudah berjaya menjana RM10.

 

Lagi rajin anda promosikan program affiliate pay perlead NiagaAffiliate ini, lebih cerah peluang anda untuk menjana pendapatan yang lumayan melalui porgram ini.

Loading

About Junaidy Jaimi 68 Articles
Suka minum kopi sambil lepak dan buat kerja depan monitor. Tak suka pergi meeting. Jangan pisahkan aku dengan internet. Sangat membosankan, kecuali korang minat tentang internet marketing. Hidup ini singkat, sentiasa buat yang terbaik. Menulis untuk diri sendiri dan orang yang nak baca. Aku harap ianya bagi manfaat pada hidup korang. Sentiasa bersyukur, jangan takburrrrz. Jangan serius sangat. Enjoy :D

3 Comments

Leave a Reply