Nichify Sistem Bina Website Affiliate Mudah Tapi Power

Kelebihan Nichify Berbanding Wordpress
Kelebihan Nichify Berbanding Wordpress

Pernah dengar Nichify Sistem Bina Website Affiliate Mudah Tapi Power. Bagi penggemar-penggemar program affiliate dan duit online, ini adalah peluang terbaik untuk anda ambik peluang dan kaut duit online dengan program affiliate mudah tanpa perlu buang masa dengan hal-hal teknikal. Cuba anda lihat sendiri kehebatan nichify 

Nichify Sistem Bina Website Affiliate Mudah Dilengkapi Tools Power

Ya. Nichify Sistem Bina Website Affiliate mudah ini di cipta bagi memudahkan mereka yang zero dalam hal teknikal untuk memiliki satu web affiliate yang setanding dengan web affiliate otai. Paling penting ianya memudahkan pengemar-pengemar affiliate untuk menjana pendapatan mudah menerusi program affiliate dengan bantuan nichify.

Lihat demo website nichify

 

Nichify Sistem Bina Website Affiliate Mudah Tapi Power
Nichify Sistem Bina Website Affiliate Mudah Tapi Power

10 Sebab Nichify Sistem Bina Website Affiliate Mudah Tapi Power

Disini Jj senaraikan 10 sebab mengapa anda perlukan “Nichify” jika benar-benar mahu menjana pendapatan dengan program affiliate mahupun melalui program-program buat duit online yang lain.

 1. Nichify dilengkapi dengan hosting dan subdomain. Pendek kata anda tak perlu lagi untuk keluar duit sewa web hosting dan domain.
 2. Skill teknikal seperti skrip, coding html, java skip juga anda tak perlu pening.
 3. Design theme website profesional yang pelbagai juga disediakan untuk anda pilih mana yang berkenan.
 4. Pemasangan nichify juga hanya ambik masa 5 minit sahaja untuk anda menghasilkan sebuah website affiliate.
 5. SEO. Untuk memudahkan website anda mendapat ranking terbaik pada carian google turut di automasikan dengan sistem ramalan seo yang tepat. Berdasarkan skor tinggi. Berdasarkan amalan white hat seo. Segala hal teknikal yang diperlukan untuk mudah mendapat carian google telah disiapakn dengan peralatan seo paling canggih nichify
 6. Sistem nichify juga akan memaparkan iklan dari rangkaian affiliate dan pengiklanan secara automatik berdasarkan kandungan laman website anda.
 7. Tidak perlu untuk melanggan autorespond. Kerja-kerja untuk kumpul senarai email juga turut disediakan dan sistem ini akan follow up pelanggan dengan email.
 8. Pelawat dan pengjung website. Tanpa perlu anda fikir bagaimana untuk pasang kod, beli iklan di facebook. Nichify memasang ianya untuk website affiliate anda.
 9. Bukan sahaja boleh buat website affiliate, anda juga boleh gunakan nichify untuk blog, website,blogging, minisite dan surat jualan
 10. Paling penting nichify mudah untuk di kendalikan.
Kelebihan Nichify Berbanding WordPress
Kelebihan Nichify Berbanding WordPress

Dua Perkara Anda Perlu Sediakan Sebelum Menggunakan Sistem Nichify

Sehebat manapun Nichify Sistem Bina Website Affiliate Mudah ini, ada dua perkara yang anda perlu sediakan sebelum website affiliate anda tersebut dapat disiapkan. Dua perkara itu ialah :-

 1. Pilih topik untuk blog atau website anda
 2. Memasukkan content atau artikel

Jika anda amati kelebihan Nichify ini, sebenarnya ialah satu kelebihan untuk anda yang berminat untuk memiliki website affiliate, web jualan atau blog yang benar-benar boleh menjana wang untuk anda dari segi kos, masa dan teknikal.

Jika anda berminat, anda juga boleh dapatkan disini –> Nichify Sstem Bina Website Affiliate Mudah

Kelebihan bagi seorang yang ingin peniaga online, ialah pantas mendahului pesaingnya. Pastikan anda adalah yang terawal yang tahu kehebatan sistem ini sebelum pesaing anda terhidu kehadiran sistem canggih Nichify ini.

Loading

About Junaidy Jaimi 68 Articles
Suka minum kopi sambil lepak dan buat kerja depan monitor. Tak suka pergi meeting. Jangan pisahkan aku dengan internet. Sangat membosankan, kecuali korang minat tentang internet marketing. Hidup ini singkat, sentiasa buat yang terbaik. Menulis untuk diri sendiri dan orang yang nak baca. Aku harap ianya bagi manfaat pada hidup korang. Sentiasa bersyukur, jangan takburrrrz. Jangan serius sangat. Enjoy :D

3 Comments

Leave a Reply