Kisah Danial Usahawan Pesbuk

Ini kisah Danial, seorang usahawan pesbok yang bakal melancarkan produk mega beliau guna pesbuk…
.
Masalah Danial bila nak buat design gambar untuk promosi iklan beliau… ye la sekarang ni orang lebih mudah tetarik dengan gambar visual berbanding tulisan berjela..
.
Lebih cantik gambar, “lebih tinggi conversion”
.
.
Danial pun berkata dalam diri (nak buat gambar cantik mestilah kena ada tool marketing berupa grafik yang cantik dan memukau.
Tetapi…
… saya bukan ada BAKAT DESIGN yang bagus. Nak outsource kepada designer pun tak cukup bajet..)
.
.
ermm…Danial mula mengeluh..
..Guna PHOTOSHOP kena bayar bulan pulak..
..dah ada tools tu kena belajar cara nak guna,pening pulak..
.
.
Tiba-tiba Danial ubah fikiran, macam ni aku kena hire untuk designer jugak..
.
bermula lah pencarian designer oleh Danial
..
lepas belek-belek cari designer..ini pula yang Danial kena hadapi;
.
Nak hire designer,paling koman pun kena…
Keluarkan RM300 – RM1,000 untuk khidmat design
Tunggu 7 – 14 hari untuk siap
.
.
alahai..kalau nak buat promosi khas sempena buka sekolah,tunggu designer siap alamat lapok la pulak.. x boleh jadi ni…ni dah nak dekat raya cina dah pun haiyaaaa ….
..
…Danial terus mengeledah keceruk pelusuk dunia melalui laptop beliau…..
.
.
Kali ni Danial terjumpa iklan pasal Tools 8 dalam 1,kini newbie pun boleh menyamar jadi designer..

 

 

Nak Design tapi tak ada bakat?

Nak hasilkan grapik yang cun untuk produk anda?

tapi tak ada bajet…
Ini adalah software all-in-one
khas untuk yang tak mahir
dalam design, tapi perlu
design untuk buat marketing 🙂

Ada 8 semuanya;

> Facebook Grafik Creator RM90
> Grafik Khas Marketing Creator RM120
> Youtube Pro Design Creator RM60
> Infografik Creator RM90
> eBook 3D Cover Creaotor RM90
> Banner & Header Creator RM90
> Sales Grafik Creator RM100
> Overlay Video Creator RM60
….
Jika plus semuanya jumlah anda kena bayar =RM700
Tapi anda boleh dapatkan dengan harga tak masuk akal
..
Tapi dengan sedikit syarat :
1.Share status ni
2.Komen Grapik Mudah
..

Iklan yang Danial Jumpa Di Facebook

Tanpa berlengah Danial terus share status ni, dan komen “Grapik Mudah” untuk dapat harga yang murah..
.
Selepas 24jam Danial pun dapat akses tools yang telah Danial dapatkan dengan harga yang betul-betul telah menyelamatkan dompet Danial daripada kempis semata-mata untuk design grapik untuk produk beliau…
..
.
Danial tak sangka rupanya tools ni semudah drag dan drop sahaja,tapi grapik memang cun meleleh..haha..Danial ketawa tersengih-sengih..
.
sebab Danial boleh buat macam-macam design untuk projek bisnes beliau, malah Danial siap buat offer untuk buat servis design grapik…
.
..

.
.
Nak tahu apa tools yang Danial gunakan??…

 

Klik Di Sini

 

 

2,163 total views, 2 views today

3 Comments

  1. Wow… bestnya..
    Kebetulan semalam saya baru sahaja beli software ni..
    Tak mahal pun cuma RM50 sahaja..
    Belum sempat nak explore lagi…
    In Shaa Allah, esok baru nak explore..
    Setakat ni dah ramai yang beminat dak dapatkan software ni…
    In Shaa Allah, dapat memberi manfaat kepada semua..

Leave a Reply