Jana Pendapatan Usd Dengan Iklan Mobicow

Jana Pendapatan Usd Cara Dengan Iklan Mobicow
Jana Pendapatan Usd Cara Dengan Iklan Mobicow

Peluang jana pendapatan usd  dengan iklan Mobicow untuk pemilik blog. Akhirnya hari ini blog Jj berpeluang untuk jana pendapatan usd dengan iklan Mobicow.

 

Setelah kerap menerima news letter update jumlah komisen per ecPM dari Mobicow, buatkan hati tak Jj gundah gulana melihat nilai-nilai usd terpampang begitu sahaja di inbox Jj tanpa tindakan.

 

Ini adalah peluang terbaik untuk mula berusaha menjana pendapatan USD dengan blog.

 

Mobicow adalah syarikat pengiklanan yang berpusat di Canada. Ianya memberi peluang menjana pendapatan melalui pengiklanan mobicow. Konsep Mobicow ini hampir sama dengan adsense. Bezanya pengiklanan Mobicow, iklan hanya akan keluar jika blog atau website di layari melalui mobile android atau ios.

 

Mesti anda nak tahukan apa yang menariknya pasal pengiklanan Mobicow ni berbanding Adsense? 🙂

 

 

Nilai bayaran komisen yang tinggi

Jana Pendapatan Usd Cara Dengan Iklan Mobicow
Jana Pendapatan Usd Cara Dengan Iklan Mobicow

 

Untuk blog/website yang menerima pelawat dari Malaysia, kadar bayaran adalah yang tertinggi dengan kadar USD2.22 untuk 1000 impression. Atau dengan kata lain, anda akan dibayar sebanyak USD2.22 untuk 1000 paparan blog/website anda.

 

Selain melalui pengiklan,pihak Mobicow juga membayar komisen untuk program affiliate Mobicow .

 

Pendaftaran Mudah

Berbanding Adsense, pendaftaran untuk Mobicow sangat mudah dan iklan senang aprove. Pengalaman Jj sendiri tidak sampai sejam,permohonan telah di approve.

 

Pendaftaran Mobicow
Pendaftaran Mobicow

 

Pendaftaran Mobicow Mudah
Pendaftaran Mobicow Mudah

 

Paparan Iklan Mobicow

Untuk melihat bagaimana paparan iklan Mobicow muncul, anda boleh cuba buka blog ni dengan mobile anda. Itu saja caranya, kerana iklan Mobicow hanya akan muncul jika blog/website dilawati mengunakan mobile.

 

Jika anda teringin untuk mendapatkan akaun adsense, tetapi masih belum menemui jalan penyelesaian, ini adalah peluang terbaik anda. Lebih-lebih lagi jika blog/website anda mendapat jumlah trafik yang tinggi menggunakan mobile.

 

Ok,itu saja kali ini, moga anda juga ambik peluang ini untuk jana pendapatan usd dengan iklan Mobicow.

Loading

About Junaidy Jaimi 68 Articles
Suka minum kopi sambil lepak dan buat kerja depan monitor. Tak suka pergi meeting. Jangan pisahkan aku dengan internet. Sangat membosankan, kecuali korang minat tentang internet marketing. Hidup ini singkat, sentiasa buat yang terbaik. Menulis untuk diri sendiri dan orang yang nak baca. Aku harap ianya bagi manfaat pada hidup korang. Sentiasa bersyukur, jangan takburrrrz. Jangan serius sangat. Enjoy :D

12 Comments

Leave a Reply