Terima kasih. Panduan Menjual Di Instagram telah dihantar ke email yang anda isikan pada borang pendaftaran. Sila semak email yang telah anda daftarkan. Jika anda tidak mendapat sebarang email dari pihak kami. Semak pada SPAM box email anda, atau Daftar Semula.

Sebelum anda pergi, saya ada sedikit perkongsian untuk anda...

Dalam mini ebook yang saya kongsikan dengan anda Panduan Menjual Di Instagram, salah satu produk yang sangat sesuai dan mendapat permintaan ialah produk seperti gadget..

Antara sebabnya, prospek yang paling ramai berada di instagram adalah golongan belia..

 

Anda mungkin pernah melihat produk ini di jual melalui instagram... Saya pernah lihat produk ini di jual di antara RM350-RM250... TAPI yang pasti tak pernah jumpa lagi market Malaysia yang jual produk ni bawah RM100...

SJ-4000
Cuba tengok harga produk ni untuk market Malaysia. Anda boleh semak harga terkini produk ni di salah satu kedai online yang popular di Malaysia klik Lelong
harga sj4000 di malaysia
Jika anda tahu mana lubuk untuk dapatkan supplier ini, anda sebenarnya boleh untung besar.. jangan tak tahu.. kebanyakan produk-produk seperti ini sebenarnya mereka dapatkan supplier dari negara China...
SJ4000

Harga seunit produk ni hanya 122¥ yuen..jika tukar kepada duit Malaysia, adalah dalam sekitar RM75...

Anda dah mula berkira-kira, berapa untung yang boleh di buat hanya dengan jual produk ni?? 

........

Tapi.....ya saya tahu anda masih banyak persoalan 

  • Macam mana nak berhubung dengan supplier dari China
  • Eh...aku tak reti bahasa diorang, susah lah
  • Selamat ke nak deal dengan diorang?
  • Macam mana nak deal?

Ok,ok saya faham perasaan anda.. so jika anda nak tahu lebih lanjut bagaimana nak beli produk walau hanya seunit dengan harga borong dari negara China, tanpa perlu ke luar negara..

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk anda memulakan perniagaan anda..

 

cropped-12039045_550121218470621_2112138085480453126_o.jpg

Salam kejayaan,

Junaidy Jaimi a.k.a JJ