Sofware Kumpul List Dengan Mudah Tanpa Website

sofware kumpul list dengan mudah tanpa website

Salam dan hai. Baru-baru ini saya ada dapatkan satu sofware kumpul list dengan mudah dan pantas tanpa perlu website.

 

Sofware ini sebenarnya adalah penyelesaian kepada masalah kepada prospek yang GAGAL untuk mengikut arahan yang telah terang lagi bersuluh yang terang-terang telah dinyatakan pada post di fb page kita…

 

Contohnya macam ni…

…Promosi Baju Back Support hanya RM90 seunit, sila sms ke 011-32258454 untuk tempahan….

tapi,tapi ada jugak yang komen letak nombor telefon diorang…

 

Lagi satu contoh..kali ni email pula

…..berminat untuk kerja dirumah? sila emailkan kepada………

dan perkara yang sama turut berlaku, akan ada yang letakkan email pada ruangan komen….

 

Kalau dalam 10 ke 50 mungkin boleh lah kutip nombor telefon dan email diorang….tapi cuba korang bayangkan kalau yang letak nombor atau email tu masuk 300 orang ke atas….jem…

boleh tergelincir jari….

 

Tu pun nasiblah kalau cepat kumpul. Kalau pesaing yang tak fikir panjang, korang penat-penat buat iklan, pesaing anda senang-senang kutip database dari page anda….huhuhu..

 

Pada pandangan saya pula, sofware ini memang banyak membantu saya dari segi menjimatkan masa dan juga kos untuk saya mengumpul database email dengan mudah dan pantas.

 

Dari segi kos bermaksud, saya sudah dapat jimatkan kos dengan sofware ini saya tidak perlu lagi untuk menempah domain,hosting mahupun mengupah developer untuk membuat satu website, ataupun landing page untuk tujuan mengumpul database email.

 

Dari segi masa pula saya tidak perlu untuk buang masa untuk menunggu website atau landing page saya siap untuk tujuan saya mengumpul list.

 

 

Sekiranya anda berminat nak tengok demo bagaimana sofware kumpul list dengan mudah ini berfungsi, cuba lihat facebook page saya ni dan cuba ikut arahan dan komen email anda disana…

 

 

 

Bagaimana Sofware Kumpul List ini berfungsi

Untuk pengatahuan anda, sofware ini bersifat web base,bermaksud anda boleh gunakan terus tanpa perlu download dan install ke pc anda.

 

Sofware ini berfungsi melalui integrasi di antara 3 web base ini, iaitu sofware kumpul list + autoresponder + facebook page anda.

 

Secara ringkasnya bagaimana sofware kumpul list ini berfungsi :-

  1. Buat satu post dengan call to action meminta prospek komen untuk meninggalkan sama ada email mahupun nombor telefon di ruangan komen post.
  2. Set kan email follow up anda menggunakan autoresponder
  3. Gabungkan facebook page anda dan autoresponder anda menggunakan sofware kumpul list

 

Kelebihan Sofware Kumpul List

Ini antara kelebihan-kelebihan yang saya rasa sangat berbaloi selepas menggunakan sofware untuk mengumpul database ini :-

 

  1. Mudah untuk digunakan.
  2. Boleh mengumpul jua jenis database email atau nombor telefon.
  3. Dapat menggelakkan database pada komen post dicuri kerana sofware akan memadam email atau nombor telefon.
  4. Memudahkan kerja dan menjimatkan masa dan kos. Tidak perlu lagi kutip semula database dan masukkan dalam autoresponder.
  5. Boleh terus hantar email follow up kepada prospek
  6. Meningkatkan engangment dan kredibiliti anda kerana respon yang pantas.

 

Kelemahan

Buat masa sekarang sofware ini hanya dapat di integrasikan bersama autoresponder Aweber, Getrespond dan mailchimp (akan datang)

 

Sekiranya anda seorang yang memasarkan produk atau perkhidmatan anda secara online, pastinya anda sudah tahu kepentingan untuk mengumpul senarai email, nombor telefon atau lebih dikenali sebagai database.

 

Pastikan anda sudah mula mengumpul database prospek anda. Sebenarnya saya masih lagi rasa teruja dengan sofware kumpul list, kerana memudahkan dan mempercepatkan lagi kerja-kerja untuk mengembangkan list database saya sedia ada.

 

Saya juga amat syorkan anda untuk gunakan sofware kumpul list ini. Kalau anda nak tengok demo, boleh lah cuba tinggalkan email pada status fb page saya ni..

 

 

362 total views, 1 views today

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge