Kisah Danial Usahawan Pesbuk

Ini kisah Danial, seorang usahawan pesbok yang bakal melancarkan produk mega beliau guna pesbuk…
.
Masalah Danial bila nak buat design gambar untuk promosi iklan beliau… ye la sekarang ni orang lebih mudah tetarik dengan gambar visual berbanding tulisan berjela..
.
Lebih cantik gambar, “lebih tinggi conversion”
.
.
Danial pun berkata dalam diri (nak buat gambar cantik mestilah kena ada tool marketing berupa grafik yang cantik dan memukau.
Tetapi…
… saya bukan ada BAKAT DESIGN yang bagus. Nak outsource kepada designer pun tak cukup bajet..)
.
.
ermm…Danial mula mengeluh..
..Guna PHOTOSHOP kena bayar bulan pulak..
..dah ada tools tu kena belajar cara nak guna,pening pulak..
.
.
Tiba-tiba Danial ubah fikiran, macam ni aku kena hire untuk designer jugak..
.
bermula lah pencarian designer oleh Danial
..
lepas belek-belek cari designer..ini pula yang Danial kena hadapi;
.
Nak hire designer,paling koman pun kena…
Keluarkan RM300 – RM1,000 untuk khidmat design
Tunggu 7 – 14 hari untuk siap
.
.
alahai..kalau nak buat promosi khas sempena buka sekolah,tunggu designer siap alamat lapok la pulak.. x boleh jadi ni…ni dah nak dekat raya cina dah pun haiyaaaa ….
..
…Danial terus mengeledah keceruk pelusuk dunia melalui laptop beliau…..
.
.
Kali ni Danial terjumpa iklan pasal Tools 8 dalam 1,kini newbie pun boleh menyamar jadi designer..

 

 

Nak Design tapi tak ada bakat?

Nak hasilkan grapik yang cun untuk produk anda?

tapi tak ada bajet…
Ini adalah software all-in-one
khas untuk yang tak mahir
dalam design, tapi perlu
design untuk buat marketing 🙂

Ada 8 semuanya;

> Facebook Grafik Creator RM90
> Grafik Khas Marketing Creator RM120
> Youtube Pro Design Creator RM60
> Infografik Creator RM90
> eBook 3D Cover Creaotor RM90
> Banner & Header Creator RM90
> Sales Grafik Creator RM100
> Overlay Video Creator RM60
….
Jika plus semuanya jumlah anda kena bayar =RM700
Tapi anda boleh dapatkan dengan harga tak masuk akal
..
Tapi dengan sedikit syarat :
1.Share status ni
2.Komen Grapik Mudah
..

Iklan yang Danial Jumpa Di Facebook

Tanpa berlengah Danial terus share status ni, dan komen “Grapik Mudah” untuk dapat harga yang murah..
.
Selepas 24jam Danial pun dapat akses tools yang telah Danial dapatkan dengan harga yang betul-betul telah menyelamatkan dompet Danial daripada kempis semata-mata untuk design grapik untuk produk beliau…
..
.
Danial tak sangka rupanya tools ni semudah drag dan drop sahaja,tapi grapik memang cun meleleh..haha..Danial ketawa tersengih-sengih..
.
sebab Danial boleh buat macam-macam design untuk projek bisnes beliau, malah Danial siap buat offer untuk buat servis design grapik…
.
..

.
.
Nak tahu apa tools yang Danial gunakan??…

 

Klik Di Sini

 

 

351 total views, 2 views today

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge