Jana RM60,000 Melalui Uber Ini Rahsianya

Jana Pendapatan Melalui Uber

 

Menjana pendapatan sehingga RM60,000 melalui Uber bukan lagi satu perkara baru dan mustahil untuk di lakukan. Malah banyak kisah-kisah menarik yang telah di kongsikan mengenai pendapatan lumayan yang di nikmati oleh pemandu-pemandu Uber di seluruh dunia termasuk di Malaysia.

 

Uber merupakan sebuah syarikat yang ditubuhkan di Silicon Valley. Ianya merupakan satu aplikasi smartphone yang memudahkan penumpang untuk mendapatkan perkhidmatan kereta sewa persendirian dari pemandu-pemandu Uber dengan hanya satu klik.

 

 

Kelebihan Uber

Bagaimana Uber berkembang dengan pantas sehingga mampu menembusi pasaran antarabangsa seterusnya berkembang pesat di Malaysia?

  1. Dengan kemudahan Uber, penumpang lebih mudah dan pantas untuk mendapatkan perkhidmatan kenderaan sewa tanpa perlu menunggu lama. Malah penumpang juga boleh melihat gambar bakal pemandu,ciri-ciri kenderaan dan bayaran tambang perjalanan.
  2. Penumpang juga akan dapat menikmati kenderaan yang lebih selesa dengan harga yang lebih murah berbanding perkhidmatan teksi. Tiada isu seperti cas tambang tidak menggunakan meter.
  3. Keselamatan penumpang dan pemandu Uber terjamin. Ini kerana kedua-dua sama ada penumpang atau pemandu Uber perlu mendaftar dan memberikan butir-butir peribadi melalui laman web Uber sebelum boleh mengakses perkhidmatan Uber.

 

Peluang Jana Pendapatan Melalui Bisnes Uber

Selain menjadi pemandu Uber, ada satu cara lagi yang boleh di lakukan untuk menjana pendapatan melalui Uber ni. Iaitu dengan teknik memanipulasikan Uber. Jangan salah faham. Teknik ini adalah teknik yang dibenarkan oleh pihak Uber itu sendiri. Tetapi oleh kerana kurang pendedahan mengenai kaedah ni, ramai yang tidak tahu bagaimana menjana pendapatan melalui Bisnes Uber tanpa perlu menjadi pemandu Uber.

 

Rahsia bagaimana menjana RM60,000 melalui Uber tanpa kenderaan ini anda boleh turut baca lebih lanjut melalui panduan yang ditulis oleh tuan Nik Rahman yang bertajuk Rahsia UberΒ . Ianya merupakan panduan apa yang tuan Nik Rahman sendiri telah lakukan sehingga beliau menjana ribuan ringgit melalui Uber. Β Beliau juga telah berjaya membuka stesen minyak dan restoran Secret Recipe hasil daripada pendapatan Bisnes Uber beliau.

 

P/s: Saya mendapat tahu, tuan Nik Rahman akan stop edarkan buku Rahsia Uber beliau sebaik sahaja stok tersebut habis. Sebab nak fokus kepada bisnes stesen minyak dan restoran Secret Recipe.

5,309 total views, 3 views today

50 Comments

  1. saya dah beli ebook ni..tp masih belum dpt lg onbording dr pihak uber..
    sudah 4 hari sy daftar..masih belum dpt apa2 lg..

  2. Salam.. Sy nak tahu.. Betul ke ebook ni boleh ajarkan step by step buat duit TANPA PERLU JADI DRIVER UBER??

    Testimoni yang ada pun tak memberangsangkan nak buat tempahan…

    Harap maklum balas k.. Terima kasih

    • Waalaikumsalam jai..Memang betul ja boleh buat duit tanpa perlu jadi driver uber. Caranya dengan jadi patner uber sebagai affiliate diorang. Promosi tentang uber, cerita tentng kelebihan dan benefit jika gunakan perkhidmatan uber. Jika jai berjaya daftarkan seorang dapatlah komisen RM250. Kalau jai nak tau lebih lanjut boleh direct tanya dengan owner ebook tu ya.. Lagipun owner bagi jaminan, kalau dah baca dan follow step yang dia tunjuk tu, tpi jai still x puas hati, boleh ja minta refund duit balik dalam masa 30 hari..

  3. Saya dah bank RM 100 untuk beli e book. Saya dah pun isi fill in Payment Notification form. Dah saya dah terima email dari payment@dmse.biz. Tpi sammpai sekarang tak de feed back

    • Waalaikumsalam tuan Munir..nak join affiliates uber atau ebook rahsia uber ni? Untuk affiliate ebook rahsia uber ni boleh daftar melalui web rehsia uber tu terus..untuk bayaran komisen pernah dapat sebulan,pernah dapat bayaran hari yang sama..

  4. Salam. Saya dah beli. Dah register affiliate pun. Masalahnya macam mna nak download ebook ni. Serius x faham

  5. Tuan Junaidy..
    That’s means Jana pendapatan melalui Uber ni dengan affiliate Uber sahaja ke? Atau ada lagi pilihan yang lain untuk Jana pendapatan?

  6. Salam tuan jadi apa yang saya faham bisnes uber ni tentang mendaftarkan seseorang dan mendapat RM 250 terus ke bank acc. Itu ke kerja seorang affiliate uber?

  7. Setelah saya berjaya mendaftarkan pemandu uber dan peroleh rm250 dari pihak uber adakah saya juga mendapat komisen pada setiap pemandu uber yang saya daftarkan setiap kali dia memandu dan mendapat bayaran dari uber rider…

  8. salam En Junaidy

    cuma promote orang untuk daftar uber driver, uber penumpang atau 2Β².

    setakat ni dah berapa ramai En Junaidy berjaya promote

  9. Salam encik..Saya dah bank RM 100 untuk beli e book. Saya dah pun isi fill in Payment Notification form. Dah saya dah terima email dari payment@dmse.biz. Tpi sammpai sekarang tak de feed back pun….sekarang ni dah nak masuk hari ke-12…dan lagi 1,…bila saya klik kat web yg dicakapkan tu…tak ada apa pun.

  10. Salam tuan junaidy, masih available lgi ke ebook uber ni dgn harga yg sama? Dan satu lgi sy mmg tak berapa paham bagaimana afilliate ni boleh jana pendapatan. Terima kasih

    • Waalaikumsalam, yup masih available lagi. Pasal affiliate tu boleh rujuk post saya berkaitan apa itu affiliate , saya ada cerita serba sedikit bagaimana nak jana pendapatan dengan affiliate πŸ™‚ .

  11. salam hormat. sy dah melanggan rahsia uber, namun sampai skrg tiada apa2 info di email sy. sy dah check inbox spam, jgk tiada email dr pihak uber..

  12. Assalamu alaikum tuan, saya nak tanya, lepas beli ebook ni, akan dapat duit atau perlu cari seorang baru dpt RM250….kalau tak dpt cri org, mcm mana ya?

  13. Saya baru nak beli eBook rahsiauber Jana pendapatan.bila baca ramai yang dah beli Dan dah buat masih xdapat apa2..INI boleh buat org xcaya dgn APA yg dikatakn..adakah ini betol atau sekadar dipingiran….xada yg success pon..!!!.tlg BG pencerahan…

    • Naz,sama macam budak sekolah ambik exam, kelas sama,cikgu sama,subjek sama..tapi kenapa result tak sama? πŸ™‚ boleh godek-godek blog saya..saya sendiri dah tuai hasil,dan dapat lebih dari apa yang saya belanjakan untuk beli ilmu tu..

    • Tak semestinya orang yang dapatkan ebook ni boleh dapat duit. Ebook ni hanya tunjukkan bagaimana cara buat duit dengan uber. Selebihnya terpulang kepada tahap pemahaman dan usaha individu itu sendiri πŸ™‚

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Bagaimana Buat Duit Dengan Bisnes UBER - JUNAIDYJAIMI.COM
  2. Panduan Mudah Mendaftar Sebagai Pemandu Uber - JUNAIDYJAIMI.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge