CBMethod : Panduan Clickbank 2018 Baru 3 Hari Dah Dapat Hasil

cbmethod-panduan-clickbank-2018

CBMethod ialah panduan clickbank 2018. Salah seorang student CBMethod berjaya hasilkan pendapatan clickbank sebanyak $USD51.23 selepas 3 hari apply panduan clickbank CBMethod.

 

cbmethod-panduan-clickbank-2018

Kalau anda rasa CBMethod tipu atau panduan clickbank CBMethod penipu, cuba tengok pula beberapa lagi luahan rasa student-student CBMethod ni…

 

 

cbmethod panduan clickbank 2018

 

cbmethod panduan clickbank 2018

 

cbmethod panduan clickbank 2018

 

Selepas anda melihat gambar-gambar testimoni kejayaan student CBMethod tadi, mungkin anda teruja dan mula tertanya-tanya apa itu CBMethod? Apa yang di ajarkan dalam video panduan CBMethod? Berbaloikah untuk anda belajar panduan clickbank 2018 ni?

 

Sebagai salah seorang yang telah mendapatkan panduan cbmethod, berikut serba sedikit review cbmethod yang anda perlu tahu..

 

 

CBMethod Panduan ClickBank 2018

CBMethod ialah panduan clickbank 2018. Ianya formula dan strategi terbaru bagaimana untuk menjana pendapatan dengan clickbank 2018.

 

Disebalik CBMethod

Panduan ClickBank ini dihasilkan dari sifu clickbank Malaysia Azian Usman dan Abdul Malek MB. Azian Usman merupakan penulis panduan pdf teknik clickbank dan video clickbank. Manakala tuan Abdul Malek MB merupakan sifu clickbank underground yang menjana pendapatan clickbank secara pasif.

 

Modul CBMethod

CBMethod merupakan panduan clickbank dalam bentuk video berbahasa melayu. Ianya sangat mudah untuk diikuti. Setakat ini selain dari Malaysia, panduan clickbank CBMethod juga turut disertai oleh student dari Indonesia. Malah panduan ini mendapat permintaan dari luar negara.

 

Dengan panduan CBMethod anda akan ditunjukan cara bagaimana untuk jana pendapatan pasif dengan clickbank.

Apa yang akan anda belajar nanti;

Panduan CBMethod

MODUL 1
=======

1- Cara Register Akaun Clickbank
2- Cara Register Akaun Payoneer
3- Cara link kan akaun Clickbank dan Payoneer

 

 

 

MODUL 2

======

1- Cara Setting Untuk Withdraw Dari Payoneer ke Bank Akaun Malaysia

Dalam modul ini, akan ditunjukkan cara pantas untuk terima bayaran komisen clickbank terus ke akaun bank anda di Malaysia melalui Payoneer.

 

MODUL 3
=======

1-Research.

Sangat Penting. “50% kejayaan menuai komisen yang lumayan dari clickbank adalah dari research yang bagus”

 

Ditunjukkan tips bagaimana cara untuk buat kajian produk clickbank yang sesuai untuk anda promosikan. Produk yang anda perlu elakkan dari promosi, walaupun ianya mendapat permintaan yang tinggi, untuk elakkan anda kerugian.

 

MODUL 4
=======

1-Domain Dan Hosting
(Cara beli domain yang betul dan setup domain dan hosting supaya sync dan website boleh di livekan)

 

MODUL 5
=======

1-Install WordPress

 

MODUL 6
=======

1-Cara Beli Artikel

2-Struktur artikel

 

MODUL 7
========

1-Cara Setting “Magic Script”

2-Magic script template

 

MODUL 8
=======

1-Cara Setting Salespage

 

MODUL 9
========

1-Promos Melalui Google Adwords

Ini adalah cara paling cepat dan berhasil untuk menjana pendapatan dengan clickbank. Keseluruhan testimoni di atas adalah hasil gunakan promosi melalui Google Adwords.

 

MODUL 10
========

1-Promosi Melalui Bing Ads

 

MODUL 11
=======

1-Promosi melalui Video – YOUTUBE

MODUL 12
========

Tutorial Memasang Skrip Untuk Menerima Notifikasi Jualan (SALE NOTIFICATION) dari Clickbank.

 

 

Modul Tambahan

==========

Akan di update dari masa ke semasa dalam goup support fb

 

 

 

Kenapa Anda Perlu Dapatkan Pakej Video CBMethod

 

cbmethod panduan clickbank 2018

  • Video 100% Bahasa Melayu – Ya, mudah untuk anda faham & ikut setiap langkah yang ditunjukkan. Tak perlu rujuk lambakan info di youtube atau google yang tak berapa jelas.
  • Plugin & Skrip khas – ini antara ” ramuan rahsia “ yang menjadikan CBmethod ini unik dan berjaya hasilkan pulangan!
  • Kaedah yang dikongsikan adalah proven!  – Lihat feedback student CBmethod diatas. Orang baru pun boleh buat income usd! Jadi anda tak perlu ragu-ragu lagi
  • Group Support yang MANTAP!  – Selain video anda juga akan diberi akses masuk ke GROUP SUPPORT, segala masalah dan soalan akan dijawab dalam group.
  • Free Update – Ya! Video-video akan dikemaskini bersesuaian dengan perkembangan semasa. Malah ada juga video yang kami buat untuk menjawab soalan pengguna CBmethod!

 

Ini pula apa yang anda bakal dapat..

  • Kaedah dan strategi bagaimana jana pendapatan USD yang pertama!
  • Video langkah demi langkah dalam bahasa Melayu yang JELAS dan MUDAH Faham
  • FB GROUP yang aktif berkongsi info mengenai jana wang USD!
  • Bimbingan TERUS Dari KAMI sekiranya anda ada sebarang MASALAH!
  • DAN BANYAK LAGI.

 

 

Sekiranya anda dah tak sabar untuk menjana pendapatan usd clickbank, terus dapatkan dan belajar melalaui pakej Video CBMethod ini.

 

 

1,367 total views, 2 views today

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge