Rahsia Bagaimana Akak Berumur 50 Tahun Ini Hasilkan RM3920 Dalam Masa 3 Hari Hanya Dengan Jual Ebook Beliau

kak zaleha

 

Artikel kali ni saya nak kongsikan sedikit tentang rahsia akak yang dah masuk usia 50 tahun dan berjaya buat jualan RM3920 dalam masa 3 hari dengan hanya jual ebook.

 

 

Beliau yang saya maksudkan disini ialah Kak Zaleha. Untuk makluman beliau ni bukanlah dari golongan it. Beliau merupakan seorang usahawan yang dah menjual kek hasil tangan beliau sendiri sejak 2005 lagi.

 


Dari hanya menjual kek bajet rendah seperti kek pandan, kek mentega, kek oren dan kek pisang, beliau mengorak langkah lebih jauh dengan menghasilkan kek-kek jenis premium.

 

 

Kiranya kak Zaleha ni memang minat dan mahir bab-bab buat kek ni….

 

 

Berdasarkan kemahiran dan pengalaman kak Zaleha dalam menjalankan bisnes kek, beliau terdetik untuk berkongsi pengalaman beliau pula..

 

 

Ini pun sebab banyak pelanggan-pelanggan, kawan dan kenalan beliau minta beliau kongsikan cara-cara nak buat kek yang sedap..

 

 

Setelah lama berkecimpung sebagai usahawan kek ni, kak Zaleha pun terdetik lah untuk berkongsikan resepi-resepi kek beliau..

 

Namun beliau masi tercari-cari cara bagaimana cara mudah untuk beliau kongsikan pengalaman beliau kepada suri-suri rumah, graduan universiti yang berminat nak buat duit tambahan dengan buat kek, dan mereka yang berminat untuk buat bisnes kek ni..

 

Nak buat kelas, memang dah tak larat sekarang ni pun memang dah tak cukup tangan nak handle bisnes kek sedia ada, selain faktor usia…

 

 

Nak buat buku, banyak kos yang kena tanggung, kos nak cetak lagi, nak cari kilang lagi..

Dah makin banyak kerja pulak jadinya….

 

 

Last sekali akak zaleha terbaca tentang rahsia bisnes “ebook” dari Cikgu Hafis

Kak Zaleha pun belajar lah cara nak buat ebook..

 

 

Dengan cara ni lebih mudah untuk Kak Zaleha berkongsi segala kemahiran dan pengalaman mengenai bisnes kek yang beliau usahakan..

 

Hanya perlu keluarkan idea, taip, isi gambar dalam Microsoft word  kemudian convert file jadi pdf (yang ni pun sebenarnya kak Zaleha minta bantu dengan anak saudara tolong taipkan, kak Zaleha hanya tulis resepi tu dalam kertas, sebab tak berapa mahir sangat guna Microsoft Office ni) ….siap

 

 

Beliau hanya buat kerja-kerja menghasilkan ebook ni di rumah, jika ada masa terluang..
Jadi tak dah la menggangu masa beliau untuk uruskan bisnes kek sedia ada..

 

Dan hasilnya dengan menjual ebook tersebut, beliau telah meraih jualan sebanyak RM3920 dalam masa 3 hari secara online dengan strategi X..
Rahsianya ebook hot + recruit ajen affiliate

 

Ebook Kak Zaleha yang telah berjaya menjana jualan sebanyak RM3920 dalam masa 3 hari ialah Ebook Resepi Bisnes Kek.

rahsia bisnes ebook
Ebook Resepi Kek Bisnes – Kak Zaleha

 

Dalam ebook ni kak Zaleha berkongsi tentang ;
ALATAN ASAS KEK Membuat & Menghias Kek
Resipi COKLAT GANACHE
8 RESIPI Kek yang Sesuai untuk DOOR GIFT
6 RESIPI Kek PREMIUM yang SANGAT ENAK
2 RESIPI Kek EVERGREEN yang DEMAND TINGGI
STEP By STEP untuk Buat SETIAP RESIPI Kek

…..
Berdasarkan kajian jumlah carian tentang cara buat kek menerusi google menggunakan tools google keyword planner,
Carian sebulan antara 1K-10K carian…

 

Keyword Carian Cara Buat Kek Di Google
Keyword Carian Cara Buat Kek Di Google

 

 

Ebook beliau ini dijual dengan harga bermula dengan RM80 semasa pra pelancaran dan kini berharga RM120..
Mari kita buat sedikit analisis kasar tentang bagaimana ebook kak Zaleha boleh terjual sebanyak RM3920 dalam masa hanya 3 hari..

 

Untuk dapatkan RM3920 jualan dalam masa 3 hari , kak Zaleha perlu mendapatkan sebanyak 32-33 orang pembeli dalam masa 3 hari minimum..

 

RM3920/ RM120 = 33

 

Bermaksud,dalam sehari kak Zaleha perlu mendapatkan hanya

33 Orang / 3 hari = 10 orang pembeli.

 

Untuk orang baru dalam industri bisnes ebook dan perniagaan internet ni, bukan mudah untuk kak Zaleha dapat walau satu jualan untuk ebook beliau..

 

Namun berkat ikut yang beliau belajar tentang rahsia bisnes ebook, beliau telah aplikasikan ilmu tersebut untuk jualan ebook beliau.
Untuk mendapatkan jualan ebok dengan mudah, kak Zaleha hanya perlu untuk recruit ejen-ejen affiliate beliau untuk promosikan ebook resepi kek bisnes beliau secara online menerusi group facebook sahaja..

 

Kak Zaleha buka pendaftaran sebagai ejen affiliate secara percuma sahaja dan akan membayar komisen sebanyak RM50 untuk ejen affiliate yang berjaya menghasilkan jualan.

 

total sales ebook kak zaleha
Total Sales Ebook Kak Zaleha Terkini Yang Berjaya Di Jual OlehTop 10 Ejen Affiliate Beliau Sahaja.

 

 

Ejen-ejen affiliate ini pula lebih mudah diurus, kerana mereka sudah terdedah dan tahu bagaimana untuk mempromosikan produk ebook ni secara online.

 

Jadinya kerja kak Zaleha hanya tunggu duit masuk sahaja…

 

 

Apa yang ada dalam ebook resepi kek bisnes ini semuanya berdasarkan pengalaman dan kemahiran kak zaleha .

….

Kredit kepada Cikgu Hafis dan Kak Zaleha

….

Kesimpulannya, tujuan artikel ini untuk bantu buka mata anda macam mana nak buat duit berdasarkan pengalaman dan idea yang anda ada.

 

Kalau orang lain boleh buat, maknanya anda pun boleh buat. Jangan banyak bagi alasan.

 

Jangan tunggu sampai dah terdesak perlukan duit baru anda nak mulakan bisnes. Waktu anda tak perlukan duitlah anda bina skill and knowledge buat duit dengan bisnes ebook ni.
Keduanya, kalau anda ada modal, jangan kedekut dan berkira nak laburkan pada majlis ilmu dan bahan-bahan ilmiah.. semua pelaburan anda pada knowledge takkan merugikan anda. malah akan datang memang ilmulah yang akan bantu anda. Biar kita miskin harta, tapi tak miskin budi bahasa dan ilmu yang bermanfaat.

…………
Jika anda berminat untuk belajar rahsia bisnes ebook yang lumayan, rakan saya Cikgu Hafis ada sediakan satu panduan lengkap untuk newbie bagaimana nak memulakan bisnes ebook .

 

 

Ada 2 Pakej anda boleh pilih ;

1.RM250 Sahaja

  • MODUL 1: BRAINSTROM IDEA EBOOK RM5ANGKA
  • MODUL 2: STEP BY STEP PRODUCT CREATION
  • MODUL 3: TEKNIK & STRATEGI PRE LAUNCH
  • MODUL 4: TEKNIK & STRATEGI MEGA LAUNCH
  • BONUS 1: FB MOBILE LIST
  • BONUS 2: KOLEKSI AYAT EMAIL MARKETING
  • BONUS 3: KOLEKSI 43 AYAT SALESCOPY RM5ANGKA

 

2.RM300 sahaja

  • MODUL 1: BRAINSTROM IDEA EBOOK RM5ANGKA
  • MODUL 2: STEP BY STEP PRODUCT CREATION
  • MODUL 3: TEKNIK & STRATEGI PRE LAUNCH
  • MODUL 4: TEKNIK & STRATEGI MEGA LAUNCH
  • BONUS 1: FB MOBILE LIST
  • BONUS 2: KOLEKSI AYAT EMAIL MARKETING
  • BONUS 3: KOLEKSI 43 AYAT SALESCOPY RM5ANGKA
  • VIDEO RAHSIA BISNES EBOOK ADVANCE
  • EXCLUSIVE FB SUPPORT GROUP
  • 4 WEEKS ONLINE GROUP COACHING

 

>>Boleh klik sini untuk tempahan<<

 

PS. Jika anda rasa pelaburan ini mahal. Cuba bayangkan keuntungan yang bakal anda peroleh hasil menjual ebook daripada ilmu yang anda peroleh daripada panduan ini. Income anda mungkin akan jadi lebih berlipat-kali ganda daripada nilai pelaburan ini!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge