Program Affiliate InvolveAsia : Komisen RM5 PerLead

Program Affiliate InvolveA

 

Jom sertai program affiliate Involvesia. Ini adalah peluang terbaik untuk pengemar-penggemar program affiliate untuk mengaut komisen mudah dan lumayan. Jika anda tak tahu bagaimana nak buat duit dengan affiliate ni, saya syorkan anda baca sekarang juga perkongsian saya mengenai Apa Itu Affiliate

 

Program Affiliate InvolveAsia

Program affiliate yang ditawarkan oleh InvolveAsia ini adalah program affiliate pay per lead atau pay per signup. Bermaksud setiap yang mendaftar email mereka, kita akan mendapat komisen sehingga RM5 untuk 1 email yang berjaya didaftarkan.

 

Tapi ingat jangan spam atau menipu pulak tau!

 

Kelebihan Program Affiliate InvolveAsia

Apa yang menarik pasal affiliate InvolveAsia ini, pendaftaran adalah percuma. So anda boleh terus klik daftar untuk daftar sebagai affiliate. Antara kelebihan lain jika sertai sebagai affiliate InvolveAsia

 

  • Komisen tinggi dibayar sehingga RM5 untuk 1 leads tanpa perlu menjual
  • Dapat akses untuk sertai lebih 100 rakan niaga InvolveAsia yang menawarkan program affiliate
  • Cookies sehingga 30 hari.
  • Laporan yang tepat dan terkini

Eh, hampir terlupa nak bagitau.. selain dari program affiliate pay per lead, kita juga berpeluang menerima komisen jika buat promosi produk-produk dari rakan-rakan e-commerce InvolveAsia ni tau, antara salah satu rakan jv mereka adalah Lazada..

 

Lazada ni memang dah agak famous di Malaysia. Barang-barang yang diorang jual memang hot-hot giler.. Kalau anda dah daftar sebagai affiliate InvolveAsia, automatik anda juga boleh promosikan produk-produk dari Lazada ni.

Komisen untuk setiap jualan juga agak lumayan iaitu 6% dari harga produk.

 

Katakanlah saya sekarang promosi produk smartphone ZTE Blade A711 4G LTE 16GB yang berharga hanya RM639.00 sekarang ni pada harga promosi Lazada, dan anda klik link saya dan terus ke web Lazada.

 

Jika anda yang klik link saya tadi dan terus buat belian, maka secara perkiraanya saya akan mendapat komisen sebanyak RM38.34

Harga smartphone ZTE Blade A711 4G LTE 16GB = RM639.00

Komisen = 6% dari harga jualan

Jumlah komisen saya = RM639.00 X 6% = RM38.34

 

Itu jika satu orang yang klik…

Kalau rasa susah nak dapat KLIK tu..daftar percuma sahaja untuk sertai program affiliate pay per Lead.

Ha memang rugilah kalau tak ambik peluang ni. Cuba bayangkan 1 email dah dapat RM5 kalau ada 100 email dah dapat RM500 tanpa perlu menjual pun..

 

So saya harap anda dapat manfaat dari perkongsian ni. Tak perlu nak mengeluh sangat pasal ekonomi. Rezeki Allah tu sentiasa luas bagi yang bersyukur..

Dah dah lah tu mengeluh jom buat duit dengan Program Affiliate InvolveAsia ni.. 🙂

 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge