Contest Komen Dan Menang Dari Rakan Blog

Contest Komen Dan Menang Dari Rakan Blog
Contest Komen Dan Menang Dari Rakan Blog

Siapa nak sertai contest mudah dari rakan blog?? contest komen dan menang.. best jugak join contest ni. Macam contest review lynk.my 2015Β yang tengah meriah berlangsung sekarang ni. Pergh…serius meriah,teruja…memang sangat teruja dengan penyertaan yang begitu ramai. Setakat post ni sahaja 11/11/2015 jam 4:34am sudah mencecah 73 penyertaan.

 

Dalam 73 penyertaan tu blog JJ antara blog 50 terawal yang pertama menghantar penyertaan. Ha rasa-rasa layak lah blog JJ ni untuk mendapat giveaway dari ikedaikami.com. Hehehe.. Nasib baik sempat bertindak awal sedikit dari rakan-rakan blogger yang lain..:P

 

Korang boleh tengok senarai terkini blogger yang menyertai contest review lynk.my ni disini

 

Hadiah-hadiah pun sangat lumayan. Kalau korang ada blog, masih sempat untuk sertai contest ni. Tarikh akhir penyertaan adalah pada 27 Disember 2015.

 

Contest Komen Dan Menang Dari Rakan Blog Ahmad Faiz

Bercerita mengenai contest ni, kenal tak blogger Ahmad Faiz? pemilik web fiver versi MalaysiaΒ ilancee.comΒ .. Bro ni ada buat contest mudah. Hanya perlu tinggalkan komen pada blog beliau, siapa paling banyak komen pada blog beliau pada bulan tu kiranya dia lah yang menang contest tu..

 

Hadiah berupa wang tunai bernilai RM20 untuk seorang pemenang pada setiap bulan. Walaupun nilai hadiah tak lah sebenar mana, namun ada yang lebih menguntungkan bagi blogger dengan menyertai contest sebegini.

 

Antara kelebihan dan manfaat lain, contest ni dapat mengeratkan lagi hubungan silaturahim sesama blogger, dapat ramai kawan dan paling penting untuk blog ialah mendapat trafik iaitu pengunjung ke blog.

 

Kalau dah tak ada orang nak berkungjung ke blog, buat apa nak buat blog kan? πŸ™‚

 

Kalau korang nak join contest tu sila la ke blog legend beliau ni Ahmadfaiz.com. Maklumat lanjut tentang contest tu kalian boleh baca pada post beliau yang berikut ye ;-Β http://lynk.my/Akt

 

Kalau bukan blogger yang nak support blogger,sapa lagikan.. πŸ™‚

 

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge