Contest Review Lynk.my 2015

Contest Review Lynkmy 2015
Contest Review Lynkmy 2015

Contest Review Lynk.my 2015 ibarat contest gegar blogger 2015. Meriah sungguh penyertaan untuk contest anjuran web Lynk.my kali ini. Piewwet…Sehinggakan JJ terusik untuk menyertai contest review lynk.my 2015 ini 😛

 

 

Ini bukan pertama kali Lynkmy buat contest. Pada bulan July 2015 yang lalu, baru saja anjurkan peraduan #duitrayalynk. Cuma contest kali ini syaratnya mewajibkan peserta yang ingin menyertai contest ini, wajib menulis review tentang Contest Review Lynk.my 2015 dan sedikit sebanyak tentang sistem Lynk.my.

 

Baca juga :

 

peraduan duitrayalynk
peraduan duitrayalynk

 

Kalau korang memang follower setia JJ ( jangan lupa afundi JJ klik sini untuk undi TopLYNKUNDI 😉 ),pasti perasan dah berminggu-minggu JJ tak menulis post baru di blog ni, muncul -muncul terus post tentang contest review lynk.my 2015  ???

 

..

Ada apa dengan contest review lynk.my 2015 ni??

 

“IM SORRY” (Buat post macam Amir  Raja Lawak)…

Sebab kesibukan yang melanda, dan tanggunjawab yang lebih mustahak, JJ terbantut sedikit untuk menulis di blog ni…

 

..

So, kalau korang berminat nak tahu pasal contest tu, teruskan bacaan anda, mana lah tahu kot-kot korang berminat nak join sekali…..

.

Contest Review Lynk.my 2015

Rata-rata yang join contest review lynk.my 2015 ini sebab hadiah yang di tawarkan sangat lumayan. Wang tunai berjumlah RM4,000 disediakan untuk 3 kategori berasingan. Woww 4 angka tu beb….

So ini maklumat tentang contest ni;

..

Kategori Contest Review Lynk.my 2015 dan Hadiah Pertandingan

Top lynkUNDI

Pemenang dikira berdasarkan undian yang dibuat oleh pengunjung melalui referal blog peserta sahaja akan dikira.

  1. Tempat pertama : RM500
  2. Tempat kedua : RM300
  3. Tempat ketiga : RM100

 

Top SEO

Pengadilan akan menggunakan mod “incognito windows” pelayar Google Chrome untuk menentukan pemenang.

  1. Tempat pertama : RM500
  2. Tempat kedua : RM300
  3. Tempat ketiga : RM100

 

 

Top Creative

  •  Pemenang akan ditentukan oleh pihak pengurusan lynk.my iaitu wakil syarikat HEXA COOPERATION SDN BHD
  • Penyertaan bagi kategori ini ditentukan melalui penggunaan grafik , gaya penulisan dan cara menarik pembaca yang sepenuhnya diadili mengikut kesenian peserta dalam menulis artikel.
  1. Tempat pertama : RM1000
  2. Tempat kedua : RM500
  3. Tempat ketiga : RM200

 

Giveaway penyertaan (sponsor ikedaikami)

50 penyertaan terawal layak menerima Gajet khas daripada ikedaikami.com

Giveaway Sponsor by ikedaikami
Giveaway Sponsor by ikedaikami

 

Untuk pengatahuan korang jugak, anda boleh rembat ketiga-tiga kategori ni sekaligus..

Kalau korang ada blog tu, join lah contest ni,bak kata pepatah………….

Tuah ayam nampak di kaki, tuah join contest ni 29 disember 2015 nanti tau lah 😛

..

Kalau tak menang pun contest ni,korang masih boleh dapat duit dengan lynk.my ni…..

Untuk rakan-rakan diluar sana yang belum tahu mengenai apa itu lynk.my, bolehlah baca sedikit,sebanyak maklumat yang JJ kongsikan ni..

 

Baca sampai habis tau…………… sebab benda ni boleh buat duit beb..serius ni…..

 

Apa itu Lynk.my

Lynk.my merupakan web yang memberi kemudahan untuk kita pendekkan url yang panjang. Contohnya macam ni, url asal : http://www.junaidyjaimi.com/2015/11/01/contest-review-lynk-my-2015/  selepas di pendekkan : http://lynk.my/UeW ,

 

Apa yang best tentang Lynk.my

Ini antara senarai yang JJ rasa buatkan Lynk.my ni rugi kalau tak cuba guna perkhidmatan mereka ni.

  1. Pertama benda ni boleh buat duit..duit beb…DUIT…
  2. Pendaftaran percuma,boleh terus daftar klik daftar lynk
  3. Syarikat anak tempatan,berdaftar di Malaysia dan dipercayai
  4. Peluang untuk jana pendapatan mudah,setiap kali orang klik pada url yang kita pendekkan menggunakan perkhidmatan Lynk.my kita di bayar
  5. Bayaran income terus ke akaun bank ahli tanpa perlu melalui pihak ketiga seperti paypal
  6. Paling best boleh jana pendapatan pasif. ( Yang ni korang kena kreatif sikitlah, kreatif maksud JJ share benda bermanfaat. Jangan share benda tak baik sudah. Jika akaun lynk kena tendang jangan cakap JJ tak payung… )

 

Untuk yang jenis kaki share,inilah peluang anda untuk buat duit dengan mudah. Salah satu top earner yang JJ perhatikan sejak mula-mula tahu tentang Lynk.my ini telah kaut ratusan ringgit hampir setiap hari ialah Teamkuryu Production. Tak join contest review lynk.my 2015 ni pun dah masyuk hari-hari…

 

 

Wah,tak perasan panjang betul bebelan JJ kali ni…hahaha..ni ketara sangat nak menang contest….wkawakwaakawaka…

 

Eh….jap,jap sebelum korang berlalu pergi jangan lupa tau afundi JJ untuk contest review lynk.my 2015 ni just klik sini TopLyNKUNDI untuk undi…

Tq,tq… 😀

Untuk anda yang nak join contest ni boleh rujuk syarat penyertaan di sini ya

>> http://lynk.my/hcf..

 

333 total views, 3 views today

45 Comments

    • Salam perkenalanhappysus terima kasih..fisrt time saya join contest blog ni..tak da idea..pasal duit,idea pun timbul ..hehehe 😀

    • Terima kasih bro sudi singgah blog saya..yup betul tu..dengan adanya contest macam ni,baik untuk blog, dan penulisnya dapat saling berkenal-kenalan.. 🙂

    • Saya pertama kali join contest macam ni tuan..agak teruja jugak..pengalaman baru..meriah dapat berkenalan dengan ramai blogger 🙂

1 Trackback / Pingback

  1. Senarai Peserta Contest Review Lynk.my 2015 - saniyunus.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge