5 Program Projek Affiliate Pasif Income Malaysia

Projek Affiliate Pasif
Projek Affiliate Pasif

Program Projek Affiliate Pasif Income

5 Program Projek Affiliate Pasif Income Malaysia. Bercakap mengenai program projek affiliate dan pasif income, JJ perhatikan tahun 2015 ini semakin ramai yang tercari-cari program jana pendapatan pasif sebegini selain program affiliate USD. Untuk post kali ini JJ senaraikan antara 5 program projek affiliate pasif income Malaysia terbaik yang anda juga boleh turut ambik peluang sertai.

 

Pasif Income

Konsep pasif income ini semua orang tahu iaitu, buat bekerja sekali, dan jana pendapatan secara pasif. Untuk merealisasikan hasrat ini, sudah tentu ianya perlukan satu sistem yang mana ianya mampu hasilkan pendapatan kepada kita 24 jam,7 hari seminggu. Walaupun kita sedang tidur.

 

5 Senarai Program Projek Affiliate Pasif Malaysia

Berikut 5 senarai program projek affiliate pasif income yang anda boleh sertai secara percuma mahupun berbayar.

 

Projek Affiliate Pasif Income
Projek Affiliate Pasif Income

1.Projek Affiliate Pasif Income

Produk : Produk digital

Program Projek Affiliate Pasif ini,anda akan menerima komisen sehingga Level 2. Bermaksud anda mempunyai 2 punca pendapatan.

 

  • Pertama melalui hasil jualan oleh promosi affiliate anda sendiri (Level 1)
  • Komisen sebanyak 50% daripada hasil jualan daripada ejen affiliate yang mendaftar melalui anda,tanpa mengurangi sedikit pun komisen ejen anda (Level 2)

Bayangkan anda mempunyai 100 ejen (Level 2), dan setiap ejen berjaya menghasilkan jualan RM50 setiap seorang, bermaksud, anda telah menerima komisen tambahan sebanyak 4 angka.

Komisen Ejen Affiliate (Level 2) : RM50 X 100 Orang = RM5000

Komisen Anda (Level 1) : RM2,500 (50% daripada RM5000)

Anda menerima komisen affiliate secara pasif. Lumayan bukan!

 

Kelebihan Projek Affiliate Pasif

 

Video InboxCash

Projek ini bukan untuk anda buat duit sahaja, malah anda akan didedahkan dan di ajar teknik marketing yang betul. Antara yang bakal anda perolehi dengan menyertai program affiliate pasif income ini :

  • Video Case Study Iklan di Facebook Ads – Salah satu iklan yang anda boleh tiruvasi untuk iklan produk anda nanti. Ianya telah menjana RM9k dalam masa kurang 30 hari dengan kos FB Ads kurang dari RM200. Anda juga turut didedahkan apa produkyang anda boleh promosikan dan hasilkan income yang lumayan
  • Video Strategi Automasi Affiliate Marketing
  • Template Ayat dan Gambar Iklan
  • Konsultansi di Group Facebook selama 6 bulan percuma.

Jika anda berminat sertai sekarang, anda hanya perlukan pelaburan ilmu sebanyak RM47 sahaja sekarang, sebelum harga ini bakal di naikkan. Klik Program Projek Affiliate Pasif untuk maklumat lanjut.

 

2.Program Affiliate Tone Excel

Produk : Produk telekomunikasi Simkad Prabayar Tune Talk Tone Excel

Jika anda menggunakan handphone, anda patut lihat potensi program affiliate Tone Excel ini. Ini adalah antara program affiliate yang menjadi satu fenomena kalangan rakyat Malaysia.

Ianya berbeza sedikit dari program affiliate pasif. Ianya produk keperluan berbentuk simkad prabayar yang anda boleh gunakan untuk tujuan sms,panggilan dan internet sama seperti simkad prabayar yang lainnya.

Program Affiliate Pasif Tone Excel
Program Affiliate Pasif Tone Excel

Anda hanya perlu ajak seberapa ramai yang anda mampu untuk menggunakan simkad prabayar Tune Talk Tone Excel. Komisen pasif akan di bayar sehingga Level 3. Ianya dikira berdasarkan jumlah topup Level 1 – Level 3 anda.

Ini bermaksud setiap kali Level 1-Level 3 anda membuat tambah nilai/topup handphone mereka masing-masing,selagi itu anda akan menerima komisen berdasarkan peratusan mengikut Level masing-masing.

  • Level 1 -6%
  • Level 2-3%
  • Level 3-11%

 

Kelebihan Affiliate Tone Excel

Oleh kerana ianya satu produk keperluan, maka anda akan menerima  pasif income selagi mana ahli yang anda daftarkan topup dan menggunakan simkad prabayar Tune Talk Tone Excel mereka.

  • Percuma 1GB data internet sebulan dengan hanya perlu buat isian topup RM30
  • Insurans perlindungan sebanyak RM100,000 dengan setiap isian topup RM50 sebulan
  • Point percuma setiap kali membuat isian topup yang boleh dikumpul dan ditebus dengan tiket penerbangan AirAsia
  • Peluang mendapat tiket percutian percuma mahupun mengerjakan umrah

Untuk mendapatkan lebih informasi layari website berikut Tone Excel

 

 

3.Program Affiliate PayPal Malaysia

Produk : Laman keahlian

Sekiranya anda ingin menjana pendapatan dengan USD, ataupun anda mahu membuat transaksi jual beli secara online di peringkat international, anda wajib memiliki akaun Paypal.

Oleh kerana pihak Paypal sentiasa mengemaskini sistem securitynya, jika anda tidak punyai pengalaman dalam menguruskan akaun Paypal, adalah disyorkan anda untuk turut serta komuniti ini.

 

Ini kerana banyak kejadian duit lesap di akaun paypal, sama ada dari kesilapan sendiri,mahupun disebabkan kurang pendedahan cara menguruskan akaun paypal.

 

Selain anda boleh menerima update terkini mengenai sebarang perubahan paypal, anda juga boleh mengutarakan setiap permasalahan mengenai akaun Paypal anda, anda akan di bantu.

 

Yuran keahlian untuk Paypal Malaysia ialah serendah RM60 setahun. Komisen untuk ejen affiliate pula adalah sebanyak 50%. Oleh kerana ianya bersifat membership, anda akan menerima komisen secara pasif sekiranya ahli yang berdaftar melalui anda itu tadi membuat pembayaran pembaharuan keahlian pada tahun yang seterusnya.

 

Kelebihan program affiliate Paypal Malaysia

Untuk program affiliate ini, tiada kelebihan lain selain peluang menerima komisen pasif. Apa yang JJ perhatikan, kelebihan lebih kepada ahli membership Paypal Malaysia itu sendiri. Maklumat terperinci anda boleh lihat di web Paypal Malaysia

 

 

4.Program Affiliate Pasif Amora.my

 

Program Affiliate Pasif Amora
Program Affiliate Pasif Amora

Produk : Kesihatan,kecantikan untuk wanita,lelaki dan kanak-kanak

Jika anda seorang yang sudah lama berminat untuk menjalankan bisnes produk kosmetik dan kesihatan, ini adalah peluang terbaik anda untuk sertai program affiliate pasif amora.my.

 

Komisen untuk Level 1 : 3% daripada harga produk yang dibeli oleh pelanggan anda

Komisen untuk Level 2 : 2% daripada harga produk yang dibeli oleh pelanggan melalui ejen anda.

 

Kelebihan progam affiliate pasif Amora.my

Pendaftaran percuma, walaupun ianya melibatkan produk fizikal,sebagai ejen affiliate, anda tidak perlu terlibat dengan perkara-perkara seperti menerima dan membuat tempahan, berhubung dengan pelangan mahupun menghantar barang. Seperti program affiliate yang lain, tugas anda hanya bercerita dan promosikan link affiliate anda.

 

Sistem referral juga akan ditag ke akaun anda selama setahun. Bermaksud anda akan menerima komisen bagi setiap kali pelanggan yang sama membuat pembelian produk melalui link affiliate yang telah anda promosikan selama setahun.

Pertandingan dan hadiah lumayan untuk ejen affiliate yang menunjukkan prestasi yang memberangsangkan dari masa ke semasa.

Group support melalui facebook juga turut disediakan.

 

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ejen affiliate Amora.my boleh daftar PERCUMA klik disini

 

5.Program Affiliate Simple Hijab

Produk : Hijab

Program affiliate berasaskan produk wanita muslimah. Program affiliate Simple Hijab ini mempunyai konsep yang sama dengan affiliate Amora.my

Untuk program affiliate simple Hijab ini, anda boleh baca post berikut program affiliate pasif Simple Hijab

 

 

Sebenarnya ada banyak program dan cara menjana pendapatan pasif, 5 program projek affiliate pasif income Malaysia ini hanya antara yang terbaik dan telah terbukti membayar dan memberi komisen pasif kepada ejen-ejen affiliate

 

Semoga perkongsian ini memberi anda idea untuk menjana pendapatan pasif menerusi program affiliate. Jika anda tahu program projek affiliate pasif income yang lain,boleh lah sharekan pada ruangan komen 🙂

16 Comments

    • hehe..banyak lagi sebenarnya program affiliate macam amora.my ni..cuma macam cikgu cakap lah…tak dapat nak layan semua.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge