Komisen Affiliate Pertama Saya Dari JualanPro

Antara komisen program affiliate yang yang telah diterima
Antara komisen program affiliate yang yang telah diterima

12 April 2013…satu email masuk saya terima dengan subjek Junaidy Tahniah!Anda Menerima Komisyen…chak…..haru, gembira berguling-guling…. itulah detik-detik yang masih segar bugar di ingatan sampai sekarang. Saat manis  bila menerima habuan komisen affiliate pertama saya dari jualanpro.

Jujurnya saya katakan, ini juga merupakan saat pertama kalinya saya menerima komisen affiliate dan duit online.

Bagi saya RM100 sudah cukup besar jumlahnya, walaupun  nilai ini mungkin agak kecil bagi anda.

Komisen Affiliate Pertama Saya Dari Jualanpro
Komisen Affiliate Pertama Saya Dari Jualanpro

Serius saya kata syoknya tak terkira.. terutamanya bagi orang macam saya yang betul-betul zero pasal duit online, apa lagi pasal affiliate yang bunyinya agak asing bagi diri saya masa tu.

..

.

Komisen Affiliate pertama saya dari jualanpro ini, telah berjaya saya jana dalam masa 2 hari sahaja. Ini adalah hasil dari produk panduan tuan Rahman Basri itu sendiri iaitu JualanPro yang saya dapatkan hasil promosi dari tuan Oswald Justin.

..

Ya, tidak dinafikan lagi kejayaan saya menerima komisen affiliate saya pertama dari jualan pro banyak dibantu oleh tunjuk ajar dari sifu affiliate saya yang pertama tuan Oswald Justin “seorang chef” dengan teknik dan strategi yang beliau sendiri ada tulis dalam panduan beliau formula pendapatan affiliate

..

Secara ringkasnya program affiliate ini adalah satu cabang bisnes online tanpa modal. Anda hanya perlu mendaftar sebagai ejen affiliate dan promosikan link khas yang anda terima.

Setiap kali ada pelanggan yang membuat belian melalui link khas yang anda promosikan, anda akan menerima komisen.

..

.

Namun ianya tidaklah semudah itu, jika teknik promosi tidak betul dan secara semberono, pastinya usaha anda itu sia-sia sahaja.

Sekiranya anda serius nak belajar, saya syorkan anda belajar dengan orang yang betul. Dan formula pendapatan affiliate adalah salah satu yang saya rekomen untuk anda belajar.

 

Kerana ianya bukan sekadar panduan, malah anda akan mendapat group support bimbingan dari tuan Oswald Justin sendiri. Beliau juga ada bongkarkan rahsia beliau menjana pendapatan affiliate sebanyak RM36,380 tan produk sendiri.

 

 

5 Comments

      • Sama-sama Tuan Junaidy, eh eh Tuan pun baca gak ye. Terima kasih lah sudi baca walaupun kekadang entri meleret-leret. Dah lama tak berkunjung kat blog tuan ni. Dah gune platform wordpress ye. Bagus ni untuk SEO. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge